Spor

Basel Teknik Direktörü Vogel: Yarınki maç önemsiz; futbolcularım gol sevinci yapmayacak

15 Şubat 2023 18:22

T24 Haber Merkezi

Basel'de teknik direktör Heiko Vogel, yarın oynanacak Trabzonspor karşılaşmasının, Kahramanmaraş merkezli depremlerden ötürü "önemsiz" olduğunu söyleyerek, futbolcularının gol sevinci yapmayacaklarını duyurdu.

FC Basel yarın oynanacak Konferans Ligi maçı için Türkiye'ye geldi. İsviçre ekibinin geçici teknik direktörü Heiko Vogel, deprem nedeniyle  futbol için "önemsiz bir mesele" dedi. Basel'de teknik direktör Vogel, Şenol Güneş Spor Kompleksi'ne basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Vogel kısaca şunları söyledi:

"Yarın oynanacak karşılaşmanın futbol anlamında pek önemi yok. Trabzonspor'un yardım kampanyasını destekliyoruz. Rakibimizi tebrik ediyoruz bu düşünceyle maça çıkacakları için. Maçın gelirini depremzedelere göndermeyi biz de destekliyoruz.

Yarınki maç önemsiz. Herhangi bir golde, oyuncularıma da söyleyeceğim, hiçbir şekilde gol sevincinin yapılmayacağını. Biz de bu konuda saygılı davranmaya gayret göstereceğiz. Oynamak zorunda olduğumuz bir karşılaşma, ekstra hiçbir motivasyonumuz yok. Rövanş karşılaşmasında bağış kampanyası yapmayı düşünüyoruz."

 İsviçre temsilcisi, saat 19.00'da yapacağı antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.