Politika

MHP'li Saffet Sancaklı: Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda istifa ediyorum

09 Aralık 2023 21:22

Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP'den istifa ettiğini açıkladı.

Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımla MHP'den istifa ettiğini açıkladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifası istenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" açıklamasında bulunmuştu.

TIKLAYIN - MHP, Saffet Sancaklı’nın partiden istifasının istendiğini duyurdu

Sancaklı yaptığı paylaşımda, "Mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden; yerel seçim sürecinde Cumhur İttifakını ve Partimizi her türlü tezvirat ve spekülasyondan uzak tutmak gayesiyle, Sayın Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda istifa ediyorum.

Bu vesileyle; Milliyetçi Hareket Partisine ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beye bağlılığımın tavizsiz bir şekilde devam edeceğini bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

Bahçeli: 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor?

Bahçeli, Sancaklı'nın yerel seçimlerde Kocaeli'nde MHP'den aday gösterilmezse parti teşkilatının seçim çalışmalarına katılmayacağı söylemine tepki göstermiş, Sancaklı hakkında, "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir!" ifadelerini kullanmıştı.

TIKLAYIN - Bahçeli'den partisinin milletvekili Sancaklı'ya tepki: 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor?