Gündem

Bahçeli: Fiyat anarşistleri de FETO’cudur, dükkânları ve evleri kapanmalıdır!

20 Şubat 2024 11:56

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada “Ekonomik büyümenin dizginlenmesi, istihdamın geriletilmesi, cari dengenin bozulması için el ovuşturan, fiyat etiketlerini sürekli olarak yukarı yönlü güncelleyen fırsatçıların, azgın fiyat anarşistlerinin ve bunların arkasındaki FETO'cuların hukuken hesabı sorulmadan sosyal ve ekonomik huzur nasıl temin edilecektir? İnsanımızın ekmeğine ve cüzdanına ambargo koyanların yakasından adalet ne zaman tutacaktır?” diye sitem etti.

Bahçeli konuşmasının sonunda “Fiyat anarşistleri de FETO’cudur, dükkânları ve evleri kapanmalıdır!” diye ekledi.

Bahçeli’nin konuşmasının ilgili bölümü şöyle:

“Özellikle Anayasa Mahkemesi ile Danıştay’ın verdiği bazı kararların doğrudan devlet onuruna, milli varlık ve güvenliğimizin ruhuna zarar verdiği açıktır.

Sosyal, siyasal ve ekonomik istikrarın güvencesi hukuktur.

Milletimizin sinir uçlarını tahriş eden, FETO'cularla PKK’lılara alan açan sözü geçen yüksek mahkemelerin, sıra fiyat istikrarını hedef alan fiyat anarşistleriyle ilgili önleyici kararlar almaya geldiğinde üç maymunu oynaması işgüzarlık ve ikiyüzlülüktür.

Ekonomik büyümenin dizginlenmesi, istihdamın geriletilmesi, cari dengenin bozulması için el ovuşturan, fiyat etiketlerini sürekli olarak yukarı yönlü güncelleyen fırsatçıların, azgın fiyat anarşistlerinin ve bunların arkasındaki FETO'cuların hukuken hesabı sorulmadan sosyal ve ekonomik huzur nasıl temin edilecektir?

İnsanımızın ekmeğine ve cüzdanına ambargo koyanların yakasından adalet ne zaman tutacaktır?

Fiyat anarşistleri de FETO’cudur, dükkânları ve evleri kapanmalıdır!”

TIKLAYIN - Bahçeli: Maden felaketine neden olan ihmallerde payı bulunan hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmamalı, olayda hiçbir sisli nokta bırakılmamalı!