Dünya

Aylardır ücretli abone olduğu OnlyFans modeli kızı çıktı!

31 Mayıs 2024 10:26

T24 Dış Haberler

Norveç'te aylardır ücretli abone olduğu OnlyFans modelinin kendi kızı çıkmasının ardından büyük şok yaşayan bir baba intihara kalkıştı. 

İntihar düşünceleriyle Norveçli terapist Tone Haldorsen'a başvurduğu belirtilen ve kimlik bilgileri açıklanmayan evli adamın, söz konusu OnlyFans profiline "arkadaşlarının tavsiyesi" ile ulaştığı ve 23 yaşındaki kızı olduğunu öğrenmeden önce aylar boyunca etkileşimde kaldığı öğrenildi. 

Haldorsen, "Aralarındaki baba-kız ilişkisi zaten zedelenmişti ancak esas sorun, yaşananlar babayı fiziksel olarak da hasta etmişti" dedi. 

Haldorsen, kızından ücretli içerik satın alan babanın kızının annesiyle hâlâ evli olduğunu ve kızın olaydan haberi olmadığını da belirtti. 

Seks terapisti ve ilişki danışmanı olarak çalışan Haldorsen, "Aylarca kızının vücuduna hayranlıkla baktığını ve ücretli içerikler satın aldığını, arkadaşlarıyla birlikte ona bahşişler gönderdiğini söyledi. Her zaman kapalı olduğundan modelin yüzünü hiç görmediğini, kızına hiç çıplak bakmadığını ve bu nedenle kim olduğunu da tanıyamadığını anlattı. Aklında intihar düşünceleri belirmeye başladığında bana geldi. Şu an daha iyi durumda ve kızının yanında olmaya çalışıyor. Aboneliği bıraktı ve hesabını sildi, ancak kızının içerik satmaya devam ettiğini biliyor. Konudan eşinin ve kızının hâlâ haberi yok. Terapilerimiz devam ediyor" diye konuştu.