Gündem

Kalçası kırılan iş insanı Rahmi Koç ameliyata alındı

17 Aralık 2019 13:54

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un  hafta sonu bir toplantıya giderken operasyon geçirdiği sol kalçası kırıldı. 

Helikopter ambulansla Amerikan Hastanesi’ne kaldırılan Rahmi Koç, bu sabah saatlerinde ameliyata alındı. 

Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu Rahmi Koç’un sağlık durumuna ilişkin çalışanlara gönderdiği mesajda, “Yönetim Kurulu Şeref Başkanımız sayın Rahmi M. Koç, 14 Aralık 2019 tarihinde düşme neticesinde oluşan sol kalça kırığı tanısı ile Amerikan Hastanesi’ne yatırılmıştır. Gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra bugün ameliyata alınmıştır. Operasyonunun başarılı geçtiğini, sağlık durumunda endişe edilecek bir husus olmadığını ve tedavisini müteakip hastaneden taburcu edileceğini sizlerle paylaşmak isterim. Kendisin şahsım ve tüm Koç Topluluğu adına acil şifalar dilerim” ifadesini kullandı.

Kaza nedeniyle önceki akşam yapılması planlanan Koç Üniversitesi Rahmi M. Koç Bilim Madalyası Takdim Töreni de iptal edildi.

Amerikan Hastanesi: Protez değiştirildi, ameliyatı başarılı geçti

Amerikan Hastanesi'nden yapılan açıklamada, "Koç Holding Şeref Başkanı Sayın Rahmi M. Koç 14 Aralık 2019 tarihinde düşme neticesinde sol kalça kırığı tanısı ile Amerikan Hastanesi’ne yatırılmıştır. Gerekli hazırlıklar yapıldıktan sonra 17 Aralık 2019 tarihinde, 2 yıl önce ameliyat ile konulan protez değiştirilerek başarılı revizyon ameliyatı gerçekleştirilmiştir. Kendisinin sağlık durumu iyi olup, hastanemizde yatışı devam etmektedir" denildi.