Gündem

Avukatın ayağını kıran, 8,5 milyonluk Maserati kullanan polis memuru, ifadesinde "işçiyim" demiş

27 Haziran 2023 13:09

8,5 milyon liralık Maserati marka aracından inerek, trafikte sıkıştırdığı avukatın bacağını kıran Hüseyin Tayfun Üçgül'ün ifadesinde işçi olduğunu söylediği, ancak Narkotik ve Kaçakçılık şubelerinde polis memuru olduğu öğrenildi. 

Geçtiğimiz aylarda trafikte yaşanan ve darpla sonuçlanan bir tartışma çok ilginç bir olayı ortaya çıkardı.
8,5 milyon lira değerinde Maserati marka aracı kullanan saldırganın Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru olduğu, aracın da eşinin üzerine kayıtlı bulunduğu ortaya çıktı. Hakkında soruşturma başlatılan Üçgül, ifadesinin ardından serbest kaldı.

Lüks villada ikamet ediyor

Sabah gazetesinin haberine göre; polis memuru hakkında ayrıca, idari soruşturma başlatılması için İletişim Başkanlığı'na da (CİMER) dilekçe verildi.

Dilekçede, Üçgül'ün kolluk görevlisi olmasına rağmen 8,5 milyon değerinde aracının bulunduğu, ayrıca lüks bir villada ikamet ettiği belirtildi.

Dilekçede, 2017'den beri Narkotik ve Kaçakçılık şubelerinde çalıştığı belirtilen polis memurunun, kısa sürede ultra lüks hayata ulaşmasının araştırılması istendi.

Üçgül'ün, mesleğini "işçi" olarak beyan ettiği hatırlatılarak, hakkında "göçmen kaçakçılığı" suçlamasıyla soruşturma yürütüldüğü aktarıldı. Üçgül'ün mal varlığının araştırılması ve memurluktan çıkarılması istendi.

TIKLAYIN | 8,5 milyonluk lüks araç kullanan polis memuru, trafikte sıkıştırdığı avukatı durdurup bacağını kırdı!