Spor

Avrupa Grand Prix'te yarışacak sporculara ünlülerden destek

Hamide Doğangün, Zübeyde Süpürgeci ve Zeynep Acet tekerlekli atletizm dalında; Hamza Doğan ise gülle atma dalında yarışacak

24 Ağustos 2019 15:28

Fransa’da düzenlenen Avrupa Grand Prix Yarışması’nda Türkiye'yi temsil edecek olan Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm sporcularına birçok ünlü isimden destek geldi. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan ünlüler, milli atletlerle gurur duyduklarını söyleyerek şampiyonada başarılar diledi. 

28-30 Ağustos tarihleri arasında Avrupa Grand Prix Yarışması’nda Türkiye Milli Takım kadrosunda yer alan Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler Atletizm takımı sporcularından Hamide Doğangün, Zübeyde Süpürgeci ve Zeynep Acet tekerlekli atletizm dalında; Hamza Doğan ise gülle atma branşında yarışacak.  

Ünlüler video çekerek destek verdi

Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan sporculara, iş, sanat, sinema ve müzik dünyasından destek yağdı. Milli atletlere, Ali Sunal, Hakan Bilgin, Aşkın Tuna, Cem Özer, Burhan Öçal, Eypio, İsmail Baki Tuncer, Müfit Can Saçıntı, Yaşar Alptekin, Altay, Hande Katipoğlu, Nino Varon, Rüştü Onur Atilla, Sarp Bozkurt ve Bihter Dinçel gibi isimler videolu paylaşımlarla destek verdi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da milli sporculara başarı dilerken, sanatçı Cem Özer de destek mesajında “Ömer Cantay hoca ve ekibine Fransa’da başarılar diliyorum” dedi.

Milli sporcular destek mesajlarından sonra, Fransa’daki turnuvadan altın madalyayla dönme sözü verdi.  (DHA)