Gündem

AVM tuvaletinde taciz iddiası: Suriyeli Başar Alsaleh, kabine girerek kadınların videosunu çekmiş!

"AVM görevlileri şahsı yakaladı ve polisler olay yerine gelerek şahıs hakkında tutanak tuttu"

06 Temmuz 2022 12:25

Nuray Kurtulmuş adlı bir kadın, Twitter'da AVM tuvaletinde Suriye uyruklu Başar Alsaleh isimli kişinin gizlice kendisinin videosunu çektiğini iddia etti.

Nuray Kurtulmuş, Başakşehir'deki bir AVM'de başına gelen taciz olayını Twitter'dan anlattı.

AVM'de tuvalete gittiğini söyleyen kadın, "Yan kabinde altta bana doğru çevrilmiş bir telefonun kayıtta video çektiğini fark ettim. Hemen dışarıya çıkarak bağırmaya başladım. İçeriden 175 boylarında esmer 25-30 yaşlarında Suriye uyruklu Başar Alsaleh isimli kişi çıktı ve tuvaletteki tüm kadınları iterek kaçmaya başladı. Hemen arkasından bağırarak koşmaya başladık ve AVM'deki diğer kişilerin yardımıyla adamı yakaladık. Adam telefonunu yere vura vura parçalamaya çalıştı. AVM görevlileri şahsı yakaladı ve polisler olay yerine gelerek şahıs hakkında tutanak tuttu. Ben de karakola giderek şikayetçi oldum fakat tekrar salınması an meselesi olabilir" dedi. 

Nuray Kurtulmuş, "Başar Alsaleh tutuklansın ve bu tacizciler cezalarını alsınlar diye kamuoyu oluşturmamız gerekiyor. O telefon açılabilirse kim bilir kimlerin görüntülerini çektiği ortaya çıkar! Serbest kalırsa da çekmeye devam edecektir" diye yazdı.