Yaşam

Avcılar'da iş insanına silahlı saldırı

Şüpheli kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlatıldı

01 Kasım 2019 20:03

Avcılar’da iş insanı Turgay Çolakoğlu, lüks aracı ile iş yerinden çıktıktan sonra kendisini takip eden motosikletli kişi ya da kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Saldırıda iş insanı aracının camından gelen parçalar ile yaralanırken durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, Cihangir Mahallesi Petrol Ofisi Caddesi üzerinde bulunan özel bir üniversitenin önünde gerçekleşti. İddiaya göre, ünlü iş adam Turgay Çolakoğlu iş yerinden çıktıktan sonra bir motosikletli kişi tarafından takip edildi. Çolakoğlu, aracı ile giderken şüpheli kişi ya da kişiler art arda silah ile araca doğru ateş etti. Saldırı da aracın kapılarına ve camına mermi isabet etti.

İş insanı Turgay Çolakoğlu ise camın kırılması ile bacağına gelen parçalardan dolayı yaralandı. Saldırı sonrasında iş insanı aracı ile üniversitenin bahçesine girdi. Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

Kısa sürede olay yerine gelen Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri çevrede geniş çaplı incelemelerine başladı. Olayın yaşandığı yerde çok sayıda boş kovana rastlandı. Olay yerinde incelemelerde bulunan ekipler, olayı gerçekleştiren şüpheli kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlatıldı. (İHA)