Spor

Athena Gökhan'dan Galatasaray çıkışı: Hiçbir zaman siyasete alet olmuş bir takıma saygı duymayacağım

05 Haziran 2024 08:44

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, dün akşam aldığı sahnede Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşanan rekabete ilişkin konuştu. Fenerbahçe taraftarı olan Özoğuz, Galatasaray'ın "siyasete alet olmuş bir takım" olduğunu iddia ederek sarı-kırmızılılara saygı duymadığını belirtti.

Süper Lig'de tarihi bir sezon geride kalırken, Galatasaray 102 puanlık rekor ile şampiyonluğa ulaştı. Fenerbahçe ise tarihinin en yüksek puanı olmasına rağmen topladığı 99 puanla ikinci oldu.

Yaşanan rekabet, kulüp taraftarları ve yöneticileri arasında aylarca süren bir gerginliğe neden olurken, yaşanan tartışmalara şarkıcı Gökhan Özoğuz da katıldı.

Fenerbahçe için birçok marş seslendiren ve Fenerbahçeli kimliği ile bilinen Özoğuz, sahne aldığı bir mekanda isim vermeden Galatasaray'ı eleştirdi.

"Saygı duymayacağım"

Özoğuz, geçmişte ezeli rakibine saygı duyduğunu ancak artık siyasete alet olunduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Takım, takım kültürü demektir. Biz Fenerbahçeli olarak, abimle birlikte Fenerbahçe semtinde büyüdük. Öyle bir kültür vardı ki, onun için biz sinirlendiğimizde küfür ederdik ama normalde Fenerbahçe kültüründe her zaman için rakip takıma saygı duymak vardı. Evvelden saygı duyardık ama ben hiçbir zaman siyasete alet olmuş bir takıma saygı duymayacağım"