Magazin

Aşk iddialarını yalanlayan Ala Tokel ile Oğuzhan Koç, Amsterdam'a giderken görüntülendi

08 Temmuz 2023 10:37

Geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülenen ve aşk iddiasını yalanlayan sosyal medya fenomeni Ala Tokel ile Oğuzhan Koç, Amsterdam'a giderken havalimanında görüntülendi.

Ağustos 2022'de evlenen Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir çifti, 28 Mayıs'ta tek celsede boşanmıştı. Koç, Özdemir'in ardından sosyal medya fenomeni Ala Tokel ile görüntülendi.

Tokel, çıkan aşk iddiasını "komşuyuz" diyerek yalanlasa da ikili bu sefer de havalimanında baş başa objektiflere takıldı.

Haberler.com'un haberine göre; boşandıktan sonra her adımı çok konuşulan Oğuzhan Koç, Alaçatı'da Ala Tokel'le bir mekanda görüntülendi. Gece boyunca eğlenen ikili, daha sonra aynı araçta objektiflere takıldı.

Koç hakkında çıkan aşk iddiasına sessiz kalırken Tokel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "komşuyuz" dedi. Gossip Pasta'da yer alan görüntüde, ikili bu sefer de Amsterdam'a giderken havalimanında görüntülendi.

Görüntüde Koç'un kapalı mekanda şapka ve gözlük takması da dikkati çekti. Birlikte yurt dışına giden çift, henüz bir paylaşım yapmadı.