Spor

Arsenal, Mesut Özil yerine Martin Odegaard'ı istiyor

22 Ocak 2021 17:07

Arsenal, Fenerbahçe'ye transfer olan Mesut Özil'in yerini bir başka Real Madridli ile doldurmak istiyor. İngiliz ekibi, Norveçli genç yıldız Martin Odegaard'ı kadrosuna katmak istediği belirtildi.

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal, Mesut Özil'in ayrılığı sonrası yeni çözümler arıyor. Fenerbahçe için İstanbul'a gelen Mesut'un yerine, La Liga ekiplerinden Real Madrid'in formasını giyen, Martin Odegaard transfer edilmek isteniyor.

Odegaard ayrılmak istiyor

İtalyan basınına göre; Zidane tarafından son dönemde daha az forma şansı bulan Odegaard, hayal kırıklığına uğradı ve takımdan ayrılmak istiyor. Mikel Arteta'nın direkt iletişime geçmesi oyuncunun kararında etkili olacak.

22 yaşındaki oyuncu Arsenal'e katılmak istiyor. Arsenal ile Real Madrid arasında görüşmeler devam ederken, anlaşmanın sezon sonuna kadar kiralık olacak şekilde yapılması bekleniyor.

Kariyerine Godset altyapısında başlayan Martin Odegaard, 2015'in ocak ayında Real Madrid altyapısının yolunu tuttu. 2017'nin ocak ayında A takıma yükselen Odegaard, bu sezon toplam 9 maçta 367 dakika süre alabildi. Sözleşmesi 2023'te sona erecek olan Norveçli futbolcu, orta sahada 10 numara mevkisinde forma giyiyor.