Dünya

Arsenal'in İtalya'da kiralık oynayan stoperi Marí, süpermarkette bıçaklandı!

Saldırıda bir kişi hayatını kaybetti

28 Ekim 2022 15:37

T24 Dış Haberler

İtalya liginde Monza'da kiralık olarak oynayan Arsenal savunmacısı Pablo Marí, Milano'da bir süpermarkette bıçaklandıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Saldırıda bir kişi hayatını kaybederken aralarında Marí de bulunan 5 kişi yaralandı. 

Marí'nin durumunun ciddi olmadığı, ancak kas hasarı nedeniyle bugün ameliyat olmasının beklendiği aktarıldı. Yaralılardan ikisinin ise durumunun ciddi olduğu bildirildi. 

Milano Fiori alışveriş merkezinde meydana gelen saldırıyla ilgili olarak 46 yaşında bir İtalya vatandaşının gözaltına alındığı belirtildi. Polis, şüphelinin akıl sağlığı sorunları olduğunu belirterek mevcut olarak bir terör saldırısı ihtimali üzerinde durmadıklarını bildirdi.

İtalyan gazetesi Corriere della Sera'nın haberine göre saldırganın süpermarkette etkisiz hale getirenler arasında eski Napoli ve Inter oyuncusu Massimo Tarantino da vardı. 

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde aldıkları 2-0'lık PSV Einhoven mağlubiyetinin ardından Marí'nin ailesiyle temasa geçtiklerini belirterek, "Şimdi hastanede, ancak durumu iyi gibi duruyor" dedi.