Magazin

"Arka odaya geçelim" sözlerinin ardından Can Yaman'ın anlaştığı dizinin yapımcısından tepki: Çizmeyi aştı, projeyi rafa kaldırıyoruz

04 Aralık 2019 11:55

Oyuncu Can Yaman'ın davetli olarak gittiği İspanya'da bir televizyon programında kadın hayranına yaptığı "Arka odaya geçelim" yorumunun ardından Şubat ayında çekimlere başlamak üzere anlaştığı dizinin yapımcısından tepki geldi. Projenin eylül ayına kadar rafa kalktığını söyleyen yapımcı Faruk Turgut, "Can çizmeyi aştı" dedi. 

2. Sayfa programına telefonla bağlanan Turgut, Yaman'ın dün sosyal medyada yayılan televizyon programı görüntüleri ve son zamanlarda gündem olan 'libido' açıklamalarının ardından anlaştıkları dizi projesinin rafa kalktığını duyurdu. Turgut, “Can çizmeyi aştı. Yaptığı açıklamalar talihsizdi. Diziyi eylüle kadar rafa kaldırıyoruz” dedi. 

Can Yaman, İspanya'da katıldığı televizyon programında kendisine "Bize Can Yaman'ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin" sorusunu soran kadın hayranına yanıt olarak "Arka odaya geçelim" demişti. 

TIKLAYINIZ- Can Yaman’dan “Bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin” sorusuna cevap: Arka odaya geçelim…

Yaman aynı zamanda bir röportajda  "Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı” demiş, sözleri tepki çekmişti. 

TIKLAYINIZ- Can Yaman: Oyuncular ikiye ayrılıyor; libidosu olanlar, olmayanlar