Gündem

Arda Turan'ın hayatı belgesel oluyor: "Kendimle yüzleşmemin hikâyesi"

Türkiye A Milli Futbol Takımı prim skandalı, hastanede silah sıkılması ve son olarak da Seçil Erzan davası ile anılan Eyüpspor teknik direktörü, belgeselin çekimlerine başladığını duyurdu

20 Mart 2024 11:18

Amazon Prime Video, Türk futbolunun en dikkat çeken isimlerinden Arda Turan’ı konu alan yeni belgesel ''Arda Turan: Yüzleşme''nin çekimlerine başladı.

''Arda Turan: Yüzleşme'' belgeseli; Lewandowski – Unknown, Giannis: The Phenomenal Journey, Kelce, All or Nothing: Arsenal, All or Nothing: Manchester City, Bayern Münih – Efsanenin Perde Arkası gibi; Prime Video’nun spor dünyasının başarılı isimleri ve takımlarıyla ilgili belgesellerinin en yeni üyesi olacak.

Arda Turan: Yüzleşme, döneminin en yetenekli, en sevilen ve bir o kadar da tartışılan Türk futbolcusu Arda Turan'ın kendisiyle yüzleşmesini konu alacak. Seri, ünlü futbolcu ve teknik direktörün saha içinde ve dışındaki inişleri ve çıkışlarını ele alarak manşetlerin ardındaki Arda Turan’ı görülmemiş bir şekilde sunacak.

''Bayrampaşa’nın dar sokaklarından, Camp Nou’ya uzanan bir hikâye''

Arda Turan'ın belgeselle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:

''Ben, Arda Turan. Bayrampaşa’nın dar sokaklarından, Ali Sami Yen’in büyülü çimlerine, Vicente Calderon’a, Camp Nou’ya uzanan bir hikâyenin kahramanıyım. Futbol topunun peşinde çok mutluluklar yaşadım, çok başarılar kazandım, çok güldüm, çok ağladım, çok sevindim, çok üzüldüm, çok gururlandım. Çok sevdim, çok sevildim, yanlış da yaptım, yanlış da anlaşıldım. Ben bu hayatta tüm duyguları ‘çok’ yaşadım. Bu, sadece futbol kariyerimi, başarılarımı anlattığım bir belgesel değil, bu sadece yanlışlarımı anlattığım bir belgesel de değil. Bu, kendimle yüzleşmemin hikâyesi. Beni ben yapan her şeyle; beni ben yapan herkesle birlikte…” 

''Arda Turan: Yüzleşme''nin konsept tasarımını Okan Can Yantır, yaratıcı yönetmenliğini ise Umut Aral’ın üstleniyor.