Gündem

Arama kurtarma çalışmalarını öven Akşam Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, "Bugün yapmasanız" diyen vatandaşa, "Çakacağız, hem de vura vura" diye yanıt verdi

07 Şubat 2023 11:59

Merkez üssü Kahramanmaraş olan, 10 ilin etkilendiği 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden sonra arama-kurtarma çalışmalarını öven Akşam gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, "Bugün bari sussanız" diyen vatandaşa, "Yoook öyle şey… Çakacağız hem de vura vura" diye yanıt verdi.

Pazarcı, 10 ilde büyük yıkıma sebep olan ve arama-kurtarma çalışmalarının devam ettiği Kahramanmaraş merkezli depremin ilk gününde (dün) yaptığı paylaşımda, "Yaşadım, biliyorum... 17 Ağustos'ta bölgedeydim. Günlerce kaldım, enkaz üstünde çalıştım. Bugün hava şartları çok ağır. Ama şu ana kadar 2 bin 500 kişi enkazdan sağ çıkarıldı. 17 Ağustos'ta ilk 24 saat harekete bile geçilememişti. Allah emeği geçenlerden razı olsun" ifadesini kullandı. 

Bir kullanıcının, gönderisine , "Bugün bari sussanız…" yanıtını vermesi üzerine Pazarcı,  "Yoook öyle şey... Çakacağız, hem de vura vura!" dedi.