Gündem

Apartman girişinde öldürülen Tuğçe Can'ın katili, 1.5 aylık sevgilisi çıktı!

Katil zanlısının sorgusu sürüyor

13 Ocak 2023 09:09

Eskişehir’de, yaşlı bakım teknikeri olarak çalışan Tuğçe Can (25), evinin olduğu apartmanın girişinde, defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Olay yerinden kaçan ve daha sonra yakalanan katil zanlısı Onur K.'nın, Can'ın 1,5 aylık sevgilisi olduğu öğrenildi.

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesine bağlı Yenibağlar Mahallesi Hacı Hüsnü Sokak'taki beş katlı bir apartmanda oturan ve özel bir huzurevinde yaşlı bakım teknikeri olarak çalışan Tuğçe Can, dün sabah 08.30 sıralarında işe gitmek evinden çıktı.

İddiaya göre, Can, apartmanın çıkışınca saldırıya uğradı. Saldırgan, Can’ı boğazından, karnından ve sırtından birçok kez bıçaklayıp olay yerinden kaçtı.

Olay yerinde can verdi

Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince yapılan incelemede Can’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Can’ın cenazesi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, başlatılan soruşturma kapsamında apartman ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, katil zanlısını yakalanması için çalışma başlattı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Can'ın katil zanlısı Onur K.'yı kent merkezinde düzenlediği operasyonda yakaladı.

Genç kızın 1,5 aylık erkek arkadaşı olduğu öğrenilen Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Onur K.'nın, emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi. (AA-DHA)