Gündem

Antalya'da kaza yapan turist araçtan inmedi; kameralara poz verdi

Sağlık raporu için hastaneye götürülen turistin, 200 promil alkollü olduğu tespit edildi

09 Temmuz 2022 17:14

Antalya'da kaza yapan Ukrayna uyruklu turist, araçtan inmemek için direndi. Polis ekipleri tarafından zorlukla aracından indirilen turist, kendisini görüntüleyen gazetecilere ise poz verdi.

Olay, Alanya ilçesi D400 karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Fedorishcheva Yana, otomobili ile seyir halindeyken, önünde ilerleyen Rukiye Gören yönetimindeki otomobile çarptı. Gören'in aracında yolculuk yapan annesinin kaza nedeniyle fenalaşması üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri fenalaşan Tülin Tozal'ı tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı.

Polis ekipleri, gerekli kontrolleri yapabilmek adına Fedorishcheva Yana'nın araçtan inmesini, ehliyet ve ruhsat gibi evrakların ibrazını istedi. Polis ekiplerinin taleplerini yerine getirmeyen turist için bölgeye takviye ekipler sevk edildi.

Polis ekiplerinin uyarılarına tepki vermeyen turistin, cep telefonuyla da olayı kaydettiği görüldü. Turist, polis ekiplerinin, bu davranışları sonucunda yaşayabileceği durumları anlatmasını da umursamadı. 

Kendisini görüntüleyen gazetecilere poz veren turist, polis ekipleri tarafından güçlükle araçtan çıkarılarak gözaltına alındı. Sağlık raporu için hastaneye götürülen turistin, 200 promil alkollü olduğu belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)