Dünya

Annesine soğuk patates verdiği gerekçesiyle McDonald's çalışanını vurdu

Ağır yaralanan çalışan, yoğun bakıma kaldırıldı

04 Ağustos 2022 17:12

ABD’nin Brooklyn bölgesindeki bir McDonald’s çalışanı ve müşteriler arasında soğuk patates kızartması servis ettiği gerekçesiyle kavga çıktı. McDonald’s çalışanı, çıkan kavgada boynundan vurularak ağır yaralandı.

Olay sonrası gözaltına alınan 20 yaşındaki gencin annesi şu açıklamayı yaptı: 

“Akşam 7 civarı telefondan ön sipariş verdiğimiz yiyeceklerimizi almak için restorana geldik. Bize verilen patateslerin soğuk olduğunu söyleyince çalışan patates makinasının önüne gidip 10 saniye içinde tekrar geldi. Ben onları yeni patates sandım ve oradan ayrıldım. Yeniden tattığımda aynı soğuk patates kızartması olduğunu anladım.

Sıcak patates kızartması almak için geri döndüm ve çalışandan yeni patates istedim, Onlara bana neden aynı patatesleri veriyorsunuz diye sordum. oradaki tüm çalışanlar güldüler. Ben yöneticilerini çağırdım ama onlar yeniden güldüler. Sonra oğlumla telefonda konuştum ve durumu anlattım. Restorana gelmemesini söyledim ama o yine de geldi. Oğlum orada beni korudu. ‘Hepiniz annemden uzak durun’ diye bağırdı. Sonra vurulan çalışana seslenerek onu dışarı çağırdı fakat çalışan çıkmadı.

Oğlum dışarı çıkınca ben olay bitti sandım. 10 -15 dakika sonra çalışan bana oğlumun nerede olduğunu sordu ben de ona işine bakmasını söyledim ama o oğlumu aramaya gitti. Daha sonra bir silah sesi duydum hemen kalkıp baktım sonra yerde birini gördüm diğer tarafta da oğlumu. Hemen 911’i aradım."