Magazin

Altın Kelebek'teki konuşması Rihanna'nınkine benzetilen Pınar Deniz'e İbrahim Tatlıses'ten destek

"Çok başarılısın kızım! Hiç kimseyi takma ben seni anlıyorum aldığın ödül sana helal olsun"

08 Aralık 2022 11:53

Oyuncu Pınar Deniz'in Altın Kelebek Gecesi'nde “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” aldığı sırada yaptığı konuşma, dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın 5 yıl önce bir törende yaptığı konuşmayla benzer olduğu gerekçesiyle sosyal medyada eleştirildi. Oyuncu Deniz’e destek İbrahim Tatlıses’ten geldi.

Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteriyle tanınan Pınar Deniz, Altın Kelebek Ödülleri Gecesi'ndeki konuşmasıyla gündem oldu. Konuşmanın, Rihanna'nın eski bir konuşmasıyla benzeştiği ortaya çıktı.

Pınar Deniz, "İzlediğim filmde para yüzünden çocukları katlediyorlardı ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım. Metroda ağlayarak arkadaşıma şunları söyledim: Benim bu dünyayı kurtarmam lazım. İnsanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım. Ve tam olarak bu duygu beni şu an oyuncu yaptı" demişti.

Pınar Deniz'e İbrahim Tatlıses'ten destek geldi. İbrahim Tatlıses açıklamasında "(YARGI) dizisinde kadın oyuncusu Pınar Deniz çok başarılısın kızım! Hiç kimseyi takma ben seni anlıyorum aldığın ödül sana helal olsun. Her hafta izliyorum başarın daim olsun kızım" dedi.

TIKLAYIN - "Dünyayı kurtarma isteği beni oyuncu yaptı" demişti: Pınar Deniz'in konuşmasıyla Rihanna'nınki arasında büyük benzerlik