Magazin

Alişan: Büyük evde oturuyorsam kime ne, dünyadaki eşitsizliğin suçlusu ben değilim

"Nasıl bir evde yaşadığım kimi, niye ilgilendirir?"

04 Mayıs 2020 15:17

Şarkıcı Alişan Tektaş, sosyal medya hesabından kendisine gelen eleştirilere, "Büyük evde oturuyorsam kime ne! Nasıl bir evde yaşadığım kimi, niye ilgilendirir? Keşke herkes eşit şartlarda para kazanabilse ama dünyadaki eşitsizliğin suçlusu ben değilim." yanıtını verdi. 

Alişan, "Evde yaptığımız paylaşımlara bile laf ediyorlar. Paylaşım yapmaya korkar olduk. Neymiş efendim, çok büyük evde yaşıyormuşuz da onlar küçücük evlerde yaşıyormuş. 23 yıl aralıksız, köpek gibi çalıştım. Büyük evde oturuyorsam kime ne! Nasıl bir evde yaşadığım kimi, niye ilgilendirir? Keşke herkes eşit şartlarda para kazanabilse ama dünyadaki eşitsizliğin suçlusu ben değilim." diye konuştu. 

Buse Varol Tektaş, "Ayrıca ilk evlendiğimizde bir apartman dairesinde oturuyorduk. Şimdi de kiradayız. Bunun açıklamasını yapmak da acı bir durum." düşüncesini dile getirdi. 

Yeni tip Koronavirüs'ün hayatlarından etkisini değerlendiren Alişan, "Biz zaten lüks tutkunu değildik. Şu an en çok özlediğim şey arkadaşlarımla Nişantaşı’nda bir çay içebilmek, tatil yapabilmek. İnsanlık mesajı almıştır inşallah. Suriyeli bir çocuk “Ölünce sizi Allah’a şikayet edeceğim” demişti. Herhalde o çocuk şikâyetini etti ki insanlık böyle bir şey yaşıyor. Bir korku filminin içindeyiz." dedi. 

Buse Tektaş, "İnsanlar her şeyi o kadar çabuk tüketir hale gelmişti ki... Hayvana işkence, insana yapılan zulümler, savaşlar, hırslar hayatın önüne geçmişti. Bu virüs bunları azalttı. Herkes canının derdine düştü. İnsanlar daha temiz yaşamayı öğrendi. Denizler bile çöp içindeydi. İnsanlar elini eteğini çekince Boğaz’a yunuslar geldi." görüşünü savundu.