Spor

Ali Koç: İsmail Kartal'ın oğlunun akreditasyonunun olmadığı yalan; ötekinin oğluna laf söyleyince hop oturup hop kalkıyorlar

28 Mart 2024 08:25

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'in 30. haftasındaki Trabzonspor maçında yaşananlar ve 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurula dair açıklamalar yaptı. İsmail Kartal'ın oğlunun olaylı maçta akreditasyonu olmadığı iddiasıyla ilgili konuşan Koç, "İsmail Kartal'ın oğlunun akreditasyonu yok dediler. Bu yalan. Akreditasyonu var. Ötekinin oğluna laf söyleyince hop oturup hop kalkıyorlar. İsmail Hoca'nın oğlu bütün gece kusmuş" dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Koç, Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda bir grup gazeteciyle bir araya geldi. Trabzonspor ile oynanan lig maçı ve sonrasındaki gelişmeleri değerlendiren Ali Koç, 2 Nisan’da yapılacak Fenerbahçe Spor Kulübü olağanüstü genel kuruluna ilişkin de konuştu.

Trabzonspor maçında yaşanan olaylarda İsmail Kartal'ın oğlunun yaşadıklarından bahseden Koç, Emre Kartal'ın da ciddi biçimde darbedildiğini ve gece boyu babasından habersiz kustuğunu söyledi. Doktorun Emre’yi gece getirmedikleri gerekçesiyle aileye tepki gösterdiğini ifade etti.

"Ötekinin oğluna laf söyleyince hop oturup hop kalkıyorlar"

Olaylı maçta İsmail Kartal'ın oğlunun akreditasyonunun olmadığı iddiasını yalanlayan Ali Koç, Okan Buruk'un oğlunu kast ederek şu sözleri sarf etti:

"İsmail Kartal'ın oğlunun akreditasyonu yok dediler. Bu yalan. Akreditasyonu var. Ötekinin oğluna laf söyleyince hop oturup hop kalkıyorlar. İsmail Hoca'nın oğlu bütün gece kusmuş. Ailesine de haber vermemiş. İsmail Hoca tek laf etti mi?"