Magazin

Aleyna Tilki’den, Özdemir Erdoğan’a cevap: Zaferin tadını almış birini, yenilgiye uğramışlar durduramaz

usta müzisyen Özdemir Erdoğan, Selda Bağcan'ı Aleyna Tilki'yle konsere çıktığı için eleştirmişti

11 Mart 2019 19:08

Şarkıcı Aleyna Tilki, kendisiyle aynı sahneye çıktığı için eleştirdiği Selda Bağcan'a "Yazıklar olsun, omurgalı değilmiş” diyen usta müzisyen Özdemir Erdoğan’a yanıt verdi. Twitter’da açıklama yapan Tilki, Özdemir’e “Zaferin tadını almış birini, yenilgiye uğramışlar durduramaz” dedi.

 Tilki ile sahneye çıkan Bağcan’ı eleştiren ‘Bana ellerini Ver’, ‘İkinci Bahar’ gibi hafızalardan silinmeyen şarkıların sahibi Özdemir şunları söylemişti:

"Şimdi Aleyna Tilki diye bir kız var, plak yapmış. "O sen olsan bari" diyor. Seksten bahsediyor. 'Ben nasılsa bunu yapacağım biriyle, o sen ol bari' diyor bu kız. Böyle bir şarkı yapmış. Bu kızı 12-20 yaş arasındaki kızlarımıza rol model olarak gösteriyorlar.

Birkaç tane özgün dediğimiz insan kalmıştı Selda Bağcan gibi, onu da Aleyna Tilki'yle konsere çıkardılar. Çıktı ve birçok kişiye “Yazıklar olsun” dedirtti.

Yazıklar olsun! Omurgalı bir sosyal demokrat değilmiş demek ki. Kendine sosyal demokrat diyen, omurgalı bir kişi bunu yapmaz. Bir sanatçıya önce kişilikli bir kimlik lazım."

Aleyna Tilki’nin, Özdemir Erdoğan’a cevabı gecikmedi.

Tilki, Twitter’dan şu açıklamayı yaptı: “Yavaşlamamı dilemeye, yavaşlamam için direnmeye devam etsinler. Ben 18 yılı, 30 yıldır savaşıyormuş gibi yendim bile. Zamanın galibi bir kez olunur, oldum. Zaferin tadını almış birini, yenilgiye uğramışlar durduramaz.”