Spor

Alan Shearer'dan Ozan Kabak'a destek: Bir anda gelip savunma problemlerini çözmesini istemek büyük bir istek

16 Şubat 2021 15:38

Premier Lig tarihinin en golcü futbolcusu ve şimdilerde spor yorumcusu olan olan Alan Shearer, Liverpool'un yeni transferi Milli futbolcumuz Ozan Kabak hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor Arena'da yer alan habere göre; Shearer, Liverpool'un Ozan Kabak transferini değerlendirirken ''Defansif olarak bakıyorum, o bölgeye futbolcu bulmak için her yeri aradılar. Ardından genç yıldız Ozan Kabak'ı o bölgeye koydular ve ondan savunmayı düzeltmesini beklediler. Ozan'dan bir anda gelip savunma problemlerini çözmesini istemek büyük bir istek. Tek başına bunu yapamazsınız" sözlerini kullandı.

"Ozan ilk maçını unutturabilir"

Liverpool'un durumunu da değerlendiren efsane futbolcu, ''Bence şampiyon Manchester City olacak. Chelsea ve Leicester'ı da beğeniyorum, ilk 4 içinde olabilirler. Manchester United ve Liverpool ise ilk 4 sıra için mücadele eder ama sanki Liverpool'un yarış dışı kalacağını düşünüyorum.'' dedi.

'Ozan ilk maçı unutturabilir...'

Öte yandan İngiliz gazeteci James Pearce, Ozan Kabak hakkında değerlendirmede bulunurken ''Ozan Kabak için çok sert bir başlangıç oldu. Çok çabuk bir şekilde Liverpool'un oyun sistemini öğrenmesi gerekiyor. Önünde Leipzig ve Everton gibi kader maçları var. Bu iki maçta göstereceği performansla ilk maçını unutturabilir'' şeklinde konuştu.