Politika

Ablası vefat eden Akşener'e; Özel'den telefon, İmamoğlu'ndan cenaze töreni ziyareti

Fotoğraf: Anka

03 Şubat 2024 18:56

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hayatını kaybeden ablası Mualla Özen için Kocaeli’nin İzmit ilçesi Gündoğdu köyünde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Cenazeye katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Akşener’e taziye dileklerini sundu. Akşener, “Zahmet ettiniz. Allah razı olsun. Çok sağ olasınız. Nezaketiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel de Akşener'i arayarak başsağlığı diledi.

TIKLAYIN - Meral Akşener'in acı günü

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hayatını kaybeden ablası Mualla Özen'in Kocaeli’nin İzmit ilçesi Gündoğdu Köyü'nde düzenlenen cenaze törenine katılarak ablasını son yolculuğuna uğurladı.

Fotoğraf: Anka

Gündoğdu Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına Kocaeli Valisi Serdar Yavuz, AKP Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İyi Parti Grup Başkanı Koray Aydın, İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve birçok siyasetçi katıldı.

Defin işleminin ardından mezarlıktan ayrılan İmamoğlu ve beraberindeki heyet, Akşener’e bir kez daha taziyelerini sundu. Akşener, İmamoğlu ve beraberindeki heyete “Zahmet ettiniz. Allah razı olsun. Çok sağ olasınız. Nezaketiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mualla Özen’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından İzmit Gündoğdu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Özel, Akşener'i arayarak başsağlığı diledi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Akşener'i telefonla arayarak, ablası Mualla Özen'in yaşamını yitirmesi nedeniyle baş sağlığı dileklerini iletti.