Politika

AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten, HDP'li Kaya'ya: Terör örgütüne kölelik yapan birinin zihniyetidir bu

"Dilerim geçmiş olmasın" paylaşımını silen HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya: Değer verdiğim insanların hatırına Tweet'imi sildim. Hepimiz iyilik ve barış ile kuşanalım

07 Şubat 2022 00:49

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından "Dilerim geçmiş olmasın" diye paylaşımda bulunan HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'ya tepki gösterdi. HDP'li Kaya, daha sonra paylaşımını silip "Değer verdiğim insanların hatırına tweetimi sildim. Hepimiz iyilik ve barış ile kuşanalım" açıklamasında bulundu.

HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın Twitter hesabından yaptığı "Dilerim geçmiş olmasın" açıklaması tepkilere neden oldu. AKP Sözcüsü Çelik, HDP'li Kaya'nın açıklamasına ilişkin Twitter hesabından şunları kaydetti: "Milletvekili sıfatı taşıyan birinin Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlığına dönük insanlık dışı ifadesini lanetliyoruz. Masum insanları öldüren terör örgütüne kölelik yapan birinin zihniyetidir bu. En temel insani değerlerden yoksun, katillere kölelik yapan bir şahsiyetsizliktir bu. Buna karşı hukuki ve siyasi en kararlı mücadeleyi vermeye devam edeceğiz."

HDP'li Kaya: Değer verdiğim insanların hatırına tweet'imi sildim

HDP’li Kaya'nın paylaşımına çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi. "Dilerim geçmiş olmasın"  paylaşımını silen Kaya, ikinci paylaşımda, "Değer verdiğim insanların hatırına Tweet'imi sildim. Hepimiz iyilik ve barış ile kuşanalım" dedi.