Gündem

"Oyunuzu bize verirseniz Allah mahşerde size hesap sormaz" diyen AKP'li Gülpınar: Sözlerim yanlış anlaşıldı

"Buradan size ekmek çıkmaz"

07 Mart 2019 08:08

AKP Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Siverek’te partisinin seçim bürosu açılışında yaptığı, "Oyunuzu bize verirseniz Allah mahşerde size hesap sormaz" konuşmasının yanlış anlaşıldığını söyledi.

Gülpınar, Şanlıurfa'da bir otelde düzenlediği basın toplantısı ile Siverek'te seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmanın farklı yöne çekildiğini ifade etti. Hiçbir zaman polemiklere girmediğini kaydeden Gülpınar, kendisine verilen emanete layıkıyla sahip çıkmaya çalıştığını dile getirdi. Böyle bir gündemle ilgili toplanmaktan dolayı oldukça rahatsız olduğunu dile getiren Gülpınar şunları söyledi:

“Bilmeyen bilmediğini de bilmeyen bir kitleyle karşı karşıyız. Sözlerimin hemen başında vurgulamak istiyorum ki, kendi kifayetsizliklerini örterek oy devşirmek peşinde olanlar AK Parti’yi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alarak bir şey alacaklarını zannediyorlar. Ama peşinen söylüyorum buradan size ekmek çıkmaz. Oradaki topluluğa diyorum ki, dört dönem emaneti bize verdiniz. Benim orada mütevazi olmanın gereği ‘biz’ derken birileri yanlış anladı. Herhalde AK Parti anladı. Başka bir toplumu mu anladı. Ne anladı, bilmiyorum."