Gündem

AKP’li Demiröz: Bizim başlattığımız yatırımları lütfen getirip mıcırla, betonla doldurmayın

İBB beton dökülen alanın 30 yıl önce açılan bir çukur olduğunu duyurmuştu

06 Ocak 2022 14:10

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve AKP İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, "Bizim başlattığımız yatırımları lütfen getirip mıcırla, betonla doldurmayın. Metroyu niye dolduruyorsunuz? Başlayan yatırımı niye durduruyorsunuz?" dedi. İBB beton dökülen alanın 30 yıl önce açılan bir çukur olduğunu duyurmuştu. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ataşehir Şerifali İmar İskan Blokları temel atma törenine katıldı. Törene Bakan Kurum'un yanı sıra,  Demiröz, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve TOKİ Başkan Yardımcısı Levent Sungur da katıldı.

Demiröz, törende yaptığı konuşmada, "Biz 84 milyona hitap ediyoruz. Ama bizim başlattığımız yatırımları lütfen getirip mıcırla, betonla doldurmayın. İşte bugün Sancaktepe'de, sabahtan beri belediye başkanımız televizyondan televizyona gidip derdini anlatmaya çalışıyor. Metroyu niye dolduruyorsunuz? Başlayan yatırımı niye durduruyorsunuz? Bu millete faydalı olacağımıza niye zulmediyoruz? Ekonomik sıkıntılarımız var, inanın Türkiye'deki temel göstergelerin tamamı çok güzel bir durumda. Temel göstergelerin hepsi dikkatle takip edilen ve dünyada en iyi durumda olan göstergeler bakmayın spekülatif birtakım ataklara. Bunları da aşacağız" dedi. (DHA)

TIKLAYIN | İBB'den CNN Türk'e: “Metro hattı nedir?” diye öğrenmek isterseniz, 10 metro şantiyemizden birinde size eğitim verebiliriz