Politika

AKP'li aday, AKP'li belediyeyi eleştirdi: Pazar bozuldu, parklar bozuldu, uyuşturucu çoğaldı, sokak köpeklerinden şikâyet var 

06 Şubat 2019 07:25

AKP'nin yerel seçimde Keçiören Belediye Başkanlığı için aday olarak gösterdiği Turgut Altınok, iki dönemdir AKP'li başkan tarafından yönetilen Keçiören Belediyesi’ni eleştirdi. Altınok, "Gelen sesler var, duyduğumuz sesler var. Pazar bozuldu, parklar bozuldu, uyuşturucu çoğaldı, bir de sokak köpeklerimizden şikâyet var" dedi.

Altınok açıklamasında, Keçiören'i eski refah günlerine kavuşturacağını ifade ederek, "Keçiörenimizi bir ayağa kaldıralım diyoruz. Keçiören yerde mi diyeceksiniz? Ama gelen sesler var, duyduğumuz sesler var. Pazar bozuldu, parklar bozuldu, uyuşturucu çoğaldı, bir de sokak köpeklerimizden şikâyet var. Pazar esnafı da ‘pazarlar bozuldu' diyor. Keçiören Türkiye'nin en huzurlu ilçesiydi, en az olayın olduğu ilçeydi. İnşallah bu düzen devam edecek" ifadesini kullandı.

Altınok, 1994 yerel seçimlerinde MHP'den, bir dönem Fazilet Partisi'nden, bir dönem de AK Parti'den seçime girmiş ve Keçiören Belediye Başkanlığı'na seçilmişti.