Gündem

AKP’de Rolex kazası: “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi

19 Nisan 2024 07:08

AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Meclis’te ziyaretine gelenlerle selfie çekip paylaştı. Kolundaki 562 bin liralık saatin görüldüğünü fark edince de paylaşımını sildi.

AKP milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco’da yediği ıstakoz tartışma konusu olmuş, bir ikinci “ıstakoz” vakası da Mamak Belediyesi’nin AKP’li üyesi Salih Kahraman’dan gelmişti. Kahraman da lüks otelde yediği ıstakozla poz vermişti. Bir tepki çeken olay da Yenişehirlioğlu'nun paylaştığı fotoğrafla yaşandı.

Yenişehirlioğlu, TBMM’de misafir ettiği hemşehrileri ile selfie çekip sosyal medyadan paylaşırken, Rolex saati görüntülendi. Takipçileri ‘Keşke biz de Rolex takıp, ıstakoz yiyebilsek. Dişin bile kaplama, milletin ağzında diş yok’’ yorumları yaptı. Yenişehirlioğlu gelen mesajlar sonrasında paylaşımını sildi.

AKP’li Yenişehirlioğlu’nun taktığı Rolex saatin iki modeli bulunuyor. Saat, “Rolex Submariner Date’’ ve “Rolex GMT-Master’’ adıyla üretiliyor. Bu saatlerin fiyatı 16 bin 200 (562 bin lira) ile 16 bin 800 Euro arasında değişiyor.


TIKLAYIN - AKP'de bir ıstakoz vakası daha!

TIKLAYIN - AKP'de "ıstakoz ziyafeti" tartışmasında sert sözler: Milletimiz geçim sıkıntısıydayken, Monaco'da ıstakoz yiyemezsiniz

TIKLAYIN - AKP Milletvekili Şebnem Bursalı'nın 'Monaco'da ıstakoz ziyafeti' paylaşımı olay oldu; CHP'li Salıcı: Afiyet olsun Şebnem Hanım, hesap ne geldi?

TIKLAYIN - Fatih Altaylı'dan AKP'li Şebnem Bursalı'ya: Istakoz kuru kuru yenmez; benim hâlâ merak ettiğim bunun yanında hangi şarabı içtikleri

TIKLAYIN -AKP'li vekilin ıstakoz paylaşımı gündem oldu: Millet kahvaltısına peynir kireç koyarken...