Gündem

AKP'de koltuk enflasyonu: Bir başkana 17 yardımcı

18 Mart 2025 17:44

Güncelleme: 18 Mart 2025 17:48

T24 Haber Merkezi 

AKP yerel yönetimler koltuğuna atanan Mustafa Demir'in 17 yardımcısı olduğu ortaya çıktı. 

AKP'de 23 Şubat'ta yapılan büyük kongrenin ardından Yerel Yönetimler Başkanlığı'nda yeni yapılanma doğrultusunda değişiklik yapıldı. Yusuf Ziya Yılmaz'dan boşalan yerel yönetimler başkanlığı koltuğuna Mustafa Demir getirildi.

İstanbul Milletvekili Mustafa Demir ile birlikte AKP Yerel Yönetimler Başkanlığına 17 başkan yardımcısı atanması dikkat çekti.

Demir, X hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olurları ile göreve geldiğini belirterek şunları söyledi:

"Yerel Yönetimler Başkanlığımızda önceki dönemde birlikte çalıştığımız başkan yardımcısı arkadaşlarıma hizmet ve emekleri için teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın olurları ile yeni dönemimizde görev alan Başkan Yardımcısı arkadaşlarımı tebrik ediyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum."