Gündem

Akif Beki: AK Parti nasıl mı hâlâ bu oylarda?

09 Kasım 2022 08:26

Karar gazetesi yazarı Akif Beki, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün "Türkiye yüzyılı için yolumuza devam" diye bittiği bildirinin muhalefete yönelik olduğunu belirterek, "Kayıtsız kalamadığım için, Twitter'dan bu metni yadırgayan bir yorum paylaştım.

Şöyle yazdım: "Eski AK Parti olsa polisi; siyasi muhalefete laf yetiştirmekten men eder, teşvik ve memur etmezdi. Siyaseti, siyasetçilere bırakmaları için uyarırdı. Muhtıra ile müdahale heveslilerine de siyasete karışmaya çok meraklılarsa üniformalarını çıkarmalarını söylerdi. Nereden nereye!"

Ben iktidara söyledim, ses nereden gelsin istersiniz! Hayır, iktidar destekçilerinden gelmedi. Muhalif kisveli birkaç hesaptan geldi tepki." diye yazdı.

Twitter'dan kendisine yönelik tepkilere dikkat çeken Beki, "20 yıldır geçmeyen hazımsızlıklarına, neye hizmet ettiklerini kavramaktan yoksun demokrasi bilinçlerine bakmadan hayretlere düşüyorlar sonra da...

Allah Allah, hukuk ve demokrasiden ekonomiye bunca kötüleşmeye rağmen AK Parti oyları, acaba niye hâlâ bu seviyede ki!" ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...