Gündem

Ailesinin üzerine kapı kilitlediği genç, bina borularından kaçmaya çalışırken komşuya yakalandı, “Çay içmeye geldim” dedi

13 Haziran 2022 11:01

Ailesi dışarı çıkmasını yasaklayınca yan apartmanın borularından inmeye çalıştı; demir parmaklıklara takılarak ev sahibine yakalanan genç “Çay içmeye geldim” dedi

İstanbul Bayrampaşa’da gece saat 02.00 sıralarında bir apartmanın demir parmaklıklarına takılan kişi hırsız sanılarak dövüldü. Ev sahibinin yakalayıp "Burada ne işin var?" diye sorulunca "Çay içmeye geldim" diyen kişinin, daha sonra yan apartmanda ailesinin dışarı çıkmayı yasakladığı bir genç olduğu öğrenildi.

Olay, önceki gün saat 02.00 sıralarında Bayrampaşa İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Bir genç ailesinin kendisini eve kilitlemesi sonucu camdan yan apartmanda geçip dışarı çıkmak istedi. O esnada çıkan sesler üzerine uyanan apartman sakini Ali Dikmen, genci hırsız sanıp dövdü.

Yan apartmanın demir parmaklıklarına takıldığı sırada ev sahibinin “Sen kimsin, burada ne işin var” sorusu üzerine, “Üst komşuya çay içmeye geldim” diyerek cevap veren genç, ev sahibinin oğlu tarafından hırsız sanılarak dövüldü.

genç kaçmayı başardı. Ertesi gün olayın hırsızlık olmadığı anlaşılması üzerine iki ailenin polise şikayetçi olmadıkları öğrenildi. Ailesinin eve kilitlediği gencin de durumunun iyi olduğu öğrenildi. (İHA-DHA)