Gündem

Ailenin ihmali sonucunda 1,5 yaşındaki çocuk balkondan düştü

Olayın ardından hastaneye kaldırılan bebeğin tedavisinin iyiye gittiği öğrenildi

29 Ağustos 2019 17:08

Zeytinburnu'nda Çırpıcı Mahallesi mevkinde 1,5 yaşındaki bebek, 2'nci kattaki evin balkonundan aşağı düştü. Olay anı, güvenlik kameralarına anbean yansırken, hastaneye kaldırılan bebek de tedavi altına altına alındı.

Olay, geçen günlerde saat 19.00 civarında Çırpıcı Mahallesi 3. Taş Sokak'ta gerçekleşti. İddiaya göre, 1,5 yaşındaki Umut Bayatlı, ailesi evde yemek yerken, balkondaki tabureye çıkmaya çalışmasının ardından dengesini kaybederek 4 katlı binanın 2'nci katından aşağı düştü.Bebeğin yere düştüğünü duyan sokak esnafı ve aile paniğe kapılarak yardıma koştu. Yaralanan bebeğin hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun daha iyiye gittiği öğrenildi. 

Tanıklar, olayı anlatıyor

Olaya tanık olan esnaflardan Seyrettin Eroğlu, “Biz içerideydik. Güm diye bir ses geldi. Sonrasında bir çığlık sesi duyduk. Koştuğumuzda çocuk yerdeydi. Ondan sonra taksiyle hastaneye kaldırdılar” derken, bebek düştüğü sırada dükkanın önünde oturan Mustafa Altun ise bebeğin yanına gittiğini ancak korkudan bir şey yapamadığını dile getirdi. (İHA)