Gündem

Ahmet Taşgetiren: İçişleri Bakanı Soylu'nun bir takım "suç insanları" ile birlikte fotoğraflarının ne anlama geldiğini bilmek istemez mi insanlar?

"İktidar cenahındaki suskunluk anlamsız değilse, o anlam pek hayra alamet değil"

Süleyman Soylu, uçağında 1,3 ton uyuşturucu yakalanan Şeyhmus Özkan'la.

30 Ağustos 2022 07:38

Karar gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, Sedat Peker'in iktidarla ilişkili rüşvet, yolsuzluk çarkını açıkladığını, bir ayağında medya, bir ayağında yargı mensupları ve iktidar mensuplarının olduğunu belirterek, "Ne yani Sedat Peker bir suç örgütü liderliği ile itham ediliyor diye söyledikleri keenlemyekün -yokmuş, hiç olmamış gibi- mü addedilecek? SPK’daki rüşvet trafiğini açıklıyor mesela.

Muhalefet ortalığı ayağa kaldırıyor da, iktidar cenahı neden sessiz? Yani orada hiçbir şey olmadığından emin oldukları için mi, yoksa işin ucu bir yerde iktidar içinde birilerine ulaşıyor olduğu için mi?" diye yazdı.

İnsanların, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun birtakım suç insanları ile birlikte fotoğraflarının ne anlama geldiğini bilmek isteyebileceğini belirten Taşgetiren, "Mesela binlerce insanın “para yatırma” gerekçesiyle “FETÖ suçlusu” muamelesi gördüğü Bank Asya Genel Müdürü’nün bir süre sonra Halk Bankası Genel Müdürü, ardından SPK Başkanı yapılmasının gerekçesini merak etmez mi insanlar? Nedir binlerce insanı yakan nedir birisini terfi ettiren gerekçe? Suskunluk, suskunluk, suskunluk… İktidar cenahındaki suskunluk anlamsız değilse, o anlam pek hayra alamet değil." ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...

TIKLAYIN | Sedat Peker'den Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu ve AKP'li Zehra Taşkesenlioğlu'nun da içinde olduğu rüşvet ağı iddiası!