Gündem

Ahmet Hakan: Melih Gökçek, kripto bir Ekrem İmamoğlu’cu olabilir

20 Mayıs 2019 08:35

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in sosyal medya hesabı üzerinden, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptali sonrasında mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu'na HDP üzerinden hiç durmadan saldırdığını belirterek yanlış bir strateji izlediğini söyledi. Gökçek'i HDP'den gelebilecek oyları kaçırtmakla suçlayan Hakan, "Ya Melih Gökçek, akılsızca bir strateji sürdürdüğünün farkında bile değil. Ya da Melih Gökçek, İmamoğlu’nun kazanmasını arzu eden kripto bir Ekrem İmamoğlu’cu..." diye yazdı.

Hakan, Hürriyet'te bugünkü (20 Mayıs 2019) "Melih Gökçek kripto İmamoğlu’cu olabilir mi?" başlıklı yazısında Gökçek'i eleştirdi. AKP'nin adayı Binali Yıldırım'ın 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul seçimi için HDP'denoy almak için stratejiler ve politikalar geliştirdiğini belirten Hakan, "Gökçek'in HDP üzerinden İmamoğlu'na saldırmaya doymadığını" ifade etti. Hakan, Melih Gökçek'in kripto bir Ekrem İmamoğlu’cu olabileceğini söyleyen Hakan, "Fena" yorumunda bulundu.

Gökçek, kişisel sosyal medya hesabı Twitter üzerinden en son İmamoğlu ile ilgili en son, "O, HDP oyları uğruna Selahattin Demirtaş'ın bütün laflarını içine sindiriyor" diyerek şu paylaşımda bulunmuş: