Gündem

Ahmet Hakan'dan AKP'li Türel Ağyol'a: Bu ahlaksızlıktır, kepazeliktir, rezilliktir, edepsizliktir!

AKP'li Meclis üyesinin, "umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz!" paylaşımı tüm kesimlerin tepkisini çekmişti

30 Aralık 2022 07:29

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Tuzla Belediyesi'nin AKP'li Meclis üyesi Türel Ağyol'un Kılıçdaroğlu-Akşener görüşmesine yönelik, "umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz!" sözlerini değerlendirdiği yazısında, "Bu ahlaksızlıktır. Kepazeliğe geçit yok. Bu kepazeliktir. Bu rezilliktir. Bu edepsizliktir. Bu ayıptır. Her zaman söyledim, yine söylüyorum: Ahlaksızlığın, kepazeliğin, rezilliğin partisi, ideolojisi olmaz" ifadelerini kullandı.

Bu tür olaylarda partiye, ideolojiye bakmaksızın, "geçit yok" diye herkesin haykırması gerektiğini belirten Hakan, "Ancak o zaman... Ahlaksızlık, kepazelik, rezillik karşıtı muhteşem bir duruş sergilemiş oluruz" diye yazdı.

Öte yandan Hakan, dünkü köşe yazısında Enerji Bakanı Fatih Dönmez’e, Karadeniz’de bulunan gazla ilgili kamuoyunda oluşan sorulara net yanıt verebilmek adına bir basın toplantısı düzenlemesi çağrısına da yanıt geldiğini ifade etti.

50’ye yakın gazeteciyi rezerv alanına götürdüklerini söyleyen Dönmez, "Önümüzdeki süreç içinde bu alandaki çalışmalarımızı daha da yoğun biçimde sürdüreceğiz" dedi.

Yazının tamamını okumak için tıklayın.


TIKLAYIN - Erdoğan: Karadeniz'de keşfettiğimiz 540 milyar metreküplük doğal gazı 2023'ün ilk çeyreğinde evlerimizde kullanacağız

TIKLAYIN - AKP'li belediye meclisi üyesinden Akşener, Kılıçdaroğlu ve ailelerine ağır saldırı: Umarım bu geceki birliktelikten kaset çıkmaz!