Gündem

Ahmet Hakan: Beni çok psikolojik şiddete maruz bırakmışlıkları var ama Nagehan'ın yanındayız

Alçı, "Evliliğim boyunda şiddet gördüm, boşanmakla da kurtulamadım" demişti

15 Haziran 2024 08:53

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, gazeteci Nagehan Alçı'nın, eski eşi yorumcu ve yazar Rasim Ozan Kütahyalı'dan şiddet gördüğünü açıklaması hakkında, "Hiç şaşırmadım" yorumunu yaptı. 

Hakan, bugünkü köşe yazısında Alçı'nın psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddet gördüğüne yönelik açıklamasına işaret ederek şunları kaydetti:

"Rasim Ozan Kütahyalı denilen şahsın ekranlarda sergilediği performansı görüp de 'Bu adam hiçbir kadını incitmez, bu adam kadına şiddet uygulayacak bir adam değildir' diyecek bir kişi bile çıkmaz. O bakımdan hiç şaşırmadım.

Şiddet, hele de fiziksel şiddet devreye girdiği andan itibaren bize düşen şiddete maruz kalan kadının yanında yer almaktır.

Tabii ki Nagehan’ın yanındayız.

Gerçi evliliklerinin ilk dönemlerinde FETÖ yargısına sırtlarını yaslayarak ekranlarda 'Tutuklanacaksın Ahmet Hakan, operasyon geliyor Ahmet Hakan' diye şahsımı çok psikolojik şiddete maruz bırakmışlıkları vardır ama olsun." 

TIKLAYIN - Nagehan Alçı’dan eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı’ya: Evliliğim boyunda şiddet gördüm, boşanmakla da kurtulamadım!