Spor

Ahmet Bulut'tan Falcao paylaşımı!

Kolombiyalı golcünün önümüzdeki saatlerde İstanbul'a geleceği iddia edilmişti

31 Ağustos 2019 19:58

Radamel Falcao'nun Galatasaray'a transferi için Monaco yetkilileriyle görüşmeleri sürdüren menajer Ahmet Bulut, Instagram'dan Kolombiyalı golcü ile bir fotoğrafını paylaştı. Fransız basınında, Falcao'nun transferinin tamamlandığı ve yıldız oyuncunun bugün ilerleyen saatlerde ya da yarın İstanbul'a geleceği belirtildi.

Bulut, Instagram'da fotoğrafı emoji ekleyerek paylaşırken, Galatasaraylı futbolseverler bu paylaşımla birlikte Facalo'nun transferinin tamamlandığı yorumunda bulundu.

'Falcao İstanbul'a geliyor' iddiası

RMC Sport'un haberine göre, Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig'in oyuncusu Jean Kevin Augustin, Monaco için sağlık kontrollerinden geçti. Bu transferle birlikte Falcao'nun da Galatasaray'a transferi tamamlanacak. Kolombiyalı golcü, önümüzdeki saatlerde Türkiye'ye gelerek kendisini 2022'ye kadar Galatasaraylı yapacak sözleşmeye imza atacak.

La Gazzetta Dello Sport muhabiri Nicolo Schira ise, Falcao'nun yarın İstanbul'a geleceğini, yıllık 5 milyon Euro ve bonuslardan oluşan 3 yıllık sözleşmeye imza atacağını duyurdu.

Monaco kadrosunda yok

Radamel Falcao, Monaco'nun yarın Strasbourg ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı.