Spor

Acun Ilıcalı'dan Arda Güler'e: Türk futbolunun geleceği

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe ile oynanan hazırlık maçı sonrası konuştu.

11 Temmuz 2022 00:28

Hazırlık maçında Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan İngiliz kulüp Hull City'de Başkan Acun Ilıcalı, maç sonrası konuştu. Fenerbahçe'nin maçtaki ilk golüne imza atan 2005 doğumlu futbolcu Arda Güler hakkında Ilıcalı; "Arda Güler, Türk futbolunun geleceği. Onun attığı her gol bizi mutlu eder. Bugün de mutlu oldum gol attığı için" dedi.

Fenerbahçe ile Acun Ilıcalı'nın başkanlığını yaptığı Hull City, hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertli ekip, Turuncu-Siyah takımı 2-0 mağlup etti. Maça sonradan girerek takımının ilk golünü atan Arda Güler, Acun Ilıcalı tarafından övgülerin adresi oldu.

Maç sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ilıcalı, Arda Güler hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Tam bir dostluk maçıydı. Tribünlerde de güzel görüntüler vardı" diyen Ilıcalı, "Arda Güler, Türk futbolunun geleceği. Onun attığı her gol bizi mutlu eder. Bugün de mutlu oldum gol attığı için. Bizim için manevi olarak önemli maçtı. Benim için manevi değeri yüksek olan bir maçta Arda'nın gol atması benim için güzel bir mutluluk oldu.

Fenerbahçe ile oynuyoruz, sezonu iki hafta önce açtık, 5 transferimiz oynamadı. O anlamda iyi mücadele ettik. Fenerbahçe'ye karşı 85 dakika dayandık. Biz de Championship'te bir yere gelmek istiyoruz"