Gündem

Abdurrahman Dilipak: Dilerim Uluslararası 8 Mart Kadınlar Günü vesilesi ile, bu günü kullanarak ahlaksızlığı özgürlük diye bize sunmazlar

08 Mart 2023 07:50

Haber Vakti yazarı Abdurrahman Dilipak, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü değerlendirdiği yazısında, "Dilerim Uluslararası 8 Mart Kadınlar Günü vesilesi ile, bu günü kullanarak ahlaksızlığı özgürlük diye bize sunmazlar. Aslında bu gün, İstanbul Sözleşmesi'nden sonra önemini kaybetmiş olması gerekir. Trans Humanizm ve , “Biyolojik cinsiyet”i inkar ederek Toplumsal Cinsiyet gibi bir saçmalıktan sonra, Kadın ve Erkekten sözetmenin de bir anlamı kalmadı" ifadelerini kullandı.

Çocukların diziler, çizgi filmler ve oyunlarla öldürmeye programlandırıldığını savunan Dilipak, "O çocukları artırılmış sanal gerçeklik aleminde, anneleri iş peşinde, ölüm dansı yapan çocukların ne anneleri, ne babaları, ne komşuları, ne öğretmenleri ne de imam farkında! Kadın dernekleri de çocuklarla ilgilenmiyor zaten. Hem zaten Lanzarote var, psikologlar ilgilensin onlarla. Tamam hemen ihale açık, dev, modern Çocuk psikolojisi danışmanlık ve rehberlik merkezleri açın. Bu yasalar böyle devam edecekse aile mahkemeleri için yeni modern aile danışmanlık merkezleri, yanında kadın sığınma evleri, onun yanına çok çok büyük dünyanın en büyük aile mahkemelerini açın... Büyük Türkiye’ye büyük aile mahkemeleri, 8 Mart'ta kadınlara ne iyi müjde olur ama!?." diye yazdı.

Yazının tamamı için tıklayın...