Dünya

6 yaşındaki çocuk, babasının telefonuyla bin dolarlık yemek siparişi verdi

03 Şubat 2023 17:21

ABD'nin Michigan eyaletinde 6 yaşındaki bir çocuk, babasının telefonuyla çevirmiçi yemek sipariş sitesi Grubhub'dan bin dolar değerinde yemek siparişi verdi.

ABD'nin Michigan eyaletinde 6 yaşındaki bir çocuk, gece acıkınca babasının telefonuyla sipariş vermeye çalıştı. MLive'a konuşan baba Keith Stonehouse"Bir aracın yanaştığını gördüm ve kapı zili çaldı, kurte büyük bir çanta dolusu eşya bıraktı" dedi.

"Ardı ardına araçlar geldi"

Sputnik'te yer alan habere göre; eşinin fırın işlettiğini söyleyen Stonehouse, bu yüzden ilk başta birinin bir şey getirdiğini zannettiğini belirtti. Stonehouse, "Kapı zili tekrar çaldı ve bu devam etti. Ardı ardına araçlar geldi. Bir araç garaj yoluna girerken diğerleri çıkıyordu" ifadelerini kullandı.

Stonehouse, "Kapı zili tekrar çaldı ve bu devam etti. Ardı ardına araçlar geldi. Bir araç garaj yoluna girerken diğerleri çıkıyordu" ifadelerini kullandı.

Daha sonra çeşitli restoranlardan yemek siparişi verildiğini fark ettiğini kaydeden baba, "Telefonuma baktım, yemeğim hazırlanıyor, yemeğim geliyor diye tekrarlanan mesajlar var. Banka hesabıma baktım, param bitiyordu" diye konuştu.

Bankadan dolandırıcılık uyarısı almış

Öte yandan Stonehouse, bir pizzacıdan 450 dolarlık sipariş vermelerinin ardından Chase Bank'tan dolandırıcılık uyarısı aldıklarını da söyledi. Stonehouse, "Bu 'Saturday Night Live' skecinden fırlamış gibiydi" diye konuştu.

Siparişleri iptal etmenin bir yolunu bulamayan aile, yiyecek teslimatlarının çoğunu buzdolabında koydu.

"Ne yapacağımı bilemedim"

'Durumu komik bulmadığını' söyleyen baba, buna rağmen siparişlerden birini alırken istemeden güldüğünü dile getirdi. Stonehouse, "Ona bunun iyi bir şey olmadığını açıklamaya çalışıyordum ve elini kaldırıp beni durdurdu ve 'Baba pepperoni pizzalar gelmedi mi?' diye sordu. Odadan çıkmak zorunda kaldım. Kızsam mı gülsem mi bilemedim. Ne yapacağımı bilemedim" diye ekledi.