Gündem

5 Yaşındaki Edanur su birikintisine düşüp hayatını kaybetmişti: İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü ifade vermek için adliyede

06 Mayıs 2024 16:27

İstanbul Küçükçekmece'deki sahil parkında yapılan kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in hayatını kaybetmesine ilişkin düzenlenen bilirkişi raporunda asli kusurlu bulunan ve yakalama kararıyla aranan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas ifade vermek üzere avukatlarıyla birlikte Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi.

İstanbul'da Küçükçekmece Menekşe Sahilinde 26 Nisan Cuma günü 5 yaşındaki Edanur Gezer ailesi ile piknikte su birikintisine düşüp hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra oluşan çukur ve çevresi demir bariyerler ile kapatılmıştı.

3 kişi tutuklanmıştı

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmakapsamında 4 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiş, 3 şüpheli gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmişti. Şüphelilerden makine teknikeri Furkan K. tutuklanırken kepçe operatörü Sezai A. ve tesisat ustası Fayık C. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Ali Sukas ifade için adliyede

Bilirkişi raporunda asli kusurlu bulunan ve yakalama kararıyla aranan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas ifade vermek üzere avukatlarıyla birlikte Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi.