Gündem

19 yaşındaki kadın 4 yıldır birlikte yaşadığı erkek tarafından öldürüldü

Barışmak istediğini söyleyen Sezer Ç., yeniden tartışmaları üzerine birlikte yaşadığı Demirci'yi 4 yerinden bıçakladı

27 Eylül 2019 21:11

Adana'nın Kozan ilçesinde bir çocuk annesi Melike Demirci (19), birlikte yaşadığı Sezer Ç. (24) tarafından 4 bıçak darbesiyle yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Olay, saat 18.00 sıralarında Kozan ilçesinin Tufanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 15 yaşındayken kendinden 5 yaş büyük Sezer Ç. ile kaçarak birlikte yaşamaya başlayan Melike Demirci'nin bu beraberlikten bir kız çocuğu oldu. Nikâhsız yaşamayı sürdüren çift, bir süredir şiddetli tartışmalar yaşıyordu. Bu yüzden ayrılan Demirci 3 yaşındaki kızı ile beraber baba evine döndü. Daha sonra barışmak istediğini söyleyen Sezer Ç., Demirci'yi konuşmak amacıyla birlikte yaşadıkları eve çağırdı. Konuşmaya başlayan çift, tekrar tartışmaya başladı. Ç., bu sırada üzerinde bulunan bıçakla Demirci'yi 4 yerinden yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini yaptıkları ağır yaralı Demirci'yi ambulansla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 19 yaşındaki kadın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Demirci'nin cansız bedeni hastane morguna kaldırılırken, acı haberi alan yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi. 

Polis, şüpheli Sezer Ç.'yi yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)