Zafer Algöz'den Erşan Kuneri'nin Gibi'ye benzetilmesine: 2 fırın ekmek, 4 fırın da boyoz yemeleri gerek

18 Mayıs 2022 14:36

15

Erşan Kuneri dizisinin başrol oyuncusu Zafer Algöz, projeyi Gibi dizisine benzeten bir sosyal medya kullanıcısına yanıt verdi.

25

Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği, başrollerinde de Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak'ın oynadığı Erşan Kuneri dizisi, 13 Mayıs'ta Netflix'te izleyiciyle buluştu. 

35

Erşan Kuneri ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan kullanıcı, "Erşan Kuneri'yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup 1-2 dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi" dedi.

45

 Dizinin başrol oyuncusu Zafer Algöz de paylaşıma cevap vererek "Gibi'nin bu seviyeye gelmesi için, 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" yanıtını sosyal medyada gündem oldu" ifadelerini kullandı.

55

Algöz başka bir paylaşıma da "Nişastalı su muhallebisiyle,kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derım??Yoksa tabii ki herkesin zevki birinci mevki" yorumunu yaptı.