Stranger Things'in final sezonun yayın tarihi belli oldu

06 Temmuz 2022 14:55

15

"Stranger Things" dizisinde Jim Hopper karakterini canlandıran oyuncu David Harbour, dizinin final sezonunun 'muhtemelen 2024’ün ortalarında' çıkacağını söyledi.

25

Dijital yayın platformu Netflix'te izleyicilerle buluşan "Stranger Things" dizisinde Jim Hopper karakterini canlandıran oyuncu David Harbour, GQ UK dergisine konuştu. Harbour, Duffer Kardeşler'in dizinin final sezonu senaryosunu bu yıl içine tamamlayacaklarını açıkladı.

35

Kayıp Rıhtım'ın aktardığı habere göre, Harbour konuya dair, "Sanırım beşinci sezonu gelecek yıl çekeceğiz. Bu sene yazma işini tamamlıyorlar ve hazırlanmaları gerekiyor. Bence plan bu. Dolayısıyla, geçmiş performanslarımızı da göz önüne alırsak yeni sezon muhtemelen 2024’ün ortalarında çıkacak" dedi.

45

Hakkında çeşitli iddialar çıkan "Stranger Things" devam yapımları için de konuşan Harbour, yeni serilerin 5. sezon biter bitmez ya da bitmeden altı ay önce resmi duyurularının yapılacağını doğruladı. Planlanan yeni dizilere dair ayrıntılar gizli tutuluyor.

55

Harbour, Hopper karakterinin olası genç versiyonlarına karşı olmadığını da belirterek, "Bu noktada, Hopper’ın benden bağımsız olarak da var olabilecek bir karakter olduğunu düşünüyorum. Zamanda geriye ya da ileri gitmek istiyorlarsa… Hopper’ı oynayacak başka bir aktörü ve onun neler getirebileceğini görmeyi çok isterim" diye konuştu. Harbour, karakterin 20’li yaşları için oyuncu Jacob Elordi’yi önerdi.