Spor yazarları Sivasspor-Galatasaray maçını değerlendirdi: Sivas'ta hakemlik adına skandal, korkunç ve göstere göstere tetikçilik yapılan bir maç yaşandı

Spor yazarları, Süper Lig'de Galatasaray'ın deplasmanda DÇ Sivasspor'u 2-1 mağlup etmesini değerlendirdi. Yazar görüşlerinin tamamını paragraf sonunda ismi verilen gazeteyi satın alarak okuyabilirsiniz.

30 Aralık 2022 07:42

18

SPOR YAZARLARI SİVASSPOR - GALATASARAY MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

28

Sivas'ta hakemlik adına skandal, korkunç ve göstere göstere tetikçilik yapılan bir maç yaşandı. Eğer TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, temiz ve iyi niyetliyse Erkan Özdamar ve VAR hakemi Özgüç Türkalp'a sezon sonuna kadar hakemlik yaptırmaz. (Ahmet Çakar - Sabah)

38

Hakem endirekt veriyor. Endirekt demek ya ofsayt demek ya temassız ihlal demek. Pozisyonda iki şık da yok. Bunu bilen iki kişi. Biri VAR diğeri sahadaki kişi. Bu hakem operasyonunda o operasyonu kimler durdurduysa altını çizerek söylüyorum assolistler onlar olacaklar. (Erman Toroğlu - Sabah)

48

Sarı- Kırmızılı takımın yarı alanında geçen bu devrede gol “Ben geliyorum” diyordu. Nitekim Ulvestad, kalabalık Galatasaray savunmasını aşmayı başardı ama hakem Erkan Özdamar’ı ve VAR hakemlerini aşamadı. İptal edilen golü defalarca izlememe rağmen iptal gerekçesini bir türlü anlayamadım. Keşke hakemlerin konuşma yasağı olmasa da Erkan Özdamar iptal gerekçesini bize anlatsaydı, biz de anlayabilseydik. (Bülent Tuncay - Karar)

58

50. dakikada, Sivasspor’un iptal edilen golüne ise bu yazıyı yazdığım dakikaya kadar bir anlam veremedim. Golün ofsayt gerekçesiyle iptal edildiğini biliyoruz ama ofsayt nerede ve neden ofsayt çizgisi çekilmedi onu bilemiyoruz. Bu golün iptali için mantıklı ve geçerli hiçbir sebep yok. Gol geçerli sayılmalıydı. (Deniz Çoban - Fanatik)

68

Spor yazarları Sivasspor-Galatasaray maçını değerlendirdi:

78

Spor yazarları Sivasspor-Galatasaray maçını değerlendirdi:

88

Spor yazarları Sivasspor-Galatasaray maçını değerlendirdi: