Siyasilerden Taksim'deki patlamaya ilişkin açıklama: "Milletimizin başı sağolsun"

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 kişinin yaşamını yitirdiğini, 53 kişinin de yaralandığını duyurdu. Siyasiler, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlamaya ilişkin açıklama yayımladı.

13 Kasım 2022 19:15

124

SİYASİLERDEN TAKSİM'DEKİ PATLAMAYA İLİŞKİN AÇIKLAMA: "MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN!"

224

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!

324

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener: İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.

424

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Başımız sağ olsun. İstanbul İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

524

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ: Taksim'deki İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Patlama sebebiyle Anadolu yakasındaki programımı iptal ederek, olayın olduğu bölgeye doğru yola çıktım.

624

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen patlama haberini üzüntüyle takip ediyorum. Patlamada hayatını kaybeden insanlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

724

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana geldiğini ve can kayıplarının olduğunu üzüntüyle öğrendim. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

824

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka: Patlama haberi ile yüreğimiz yandı. İstiklal Caddesi'ndeki patlamaya ilişkin haber alma özgürlüğümüz RTÜK'ün yayın yasağı kararı ile engelleniyor! Üzgün ve öfkeliyim. Yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

924

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül: Milletimize, İstanbul'a geçmiş olsun. İnşallah can kaybı olmaz. Yaralılara acil şifa diliyorum.

1024

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba: Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamayı endişeyle takip ediyoruz. Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Geçmiş olsun İstanbul.

1124

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: Çok üzgünüz. İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Can kaybının artmamasını temenni ediyor, patlamanın nedeninin bir an önce tespit edilmesini diliyorum.

1224

Türkiye Komünist Partisi: İstiklalin göbeğinde şiddetli bir patlama oldu. Yaralılar olduğu söyleniyor. Alandan edindiğimiz bilgileri kamuoyuyla paylaşacağız.

1324

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama haberlerini endişeyle takip ediyorum. Yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, herhangi kötü bir haber almamayı temenni ediyorum.

1424

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: İstiklal Caddesi'ndeki patlamanın büyük üzüntüsü içindeyim. Patlama sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum. Terörden fayda umanlar asla amacına ulaşamayacak. Her türlü terör eylemini lanetliyorum.

1524

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Olay çok yönlü olarak incelenmektedir ve tüm boyutlarıyla ortaya çıkartılacaktır. Hiçbir saldırı Türkiye’nin azim ve direncini kıramayacaktır.

1624

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yaşananlarla alakalı olarak ilgili tüm kurumlarımız devrede olup, gerekli tahkikatları titizlikle yürütmektedir.

1724

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal: İstiklâl Caddesi'nde gerçekleşen patlamada yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Umuyoruz ki Türkiye, yakın geçmişte acı ile tecrübe ettiği günleri ve anları bir kez daha yaşamaz!

1824

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş: İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden yurttaşlarımız için çok üzgünüm. Yakınlarına baş sağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Güzel ülkemizde bir an önce barış içinde, huzurla ve güvenle yaşayacağımız günlere kavuşmayı umutluyum.

1924

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Can kaybının artmaması için Allah’a dua ediyorum.

2024

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş: İstiklal Caddesi'ndeki patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, sevenlerine ve tüm milletimize sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun.

2124

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık: Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizin ve milletimizin başı sağolsun. Geçmiş olsun İstanbul.

2224

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: İstiklal Caddesi'ndeki patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.

2324

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: Taksim'deki terör saldırısında hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Saldırının arkasındaki güç bellidir. Tetiği çeken terör örgütü hangisi olursa olsun, emri veren ABD'dir. PKK da, FETÖ de, DEAŞ ve benzerleri de Washington'dan yönetiliyor. Mehmetçiğimiz, Polisimiz ve Köy Korucularımız terörle canla başla mücadele ediyor. Ama terör örgütünün partisi HDP, hâlâ faaliyet yürütüyor. Anayasa Mahkemesi görevini yapmıyor. Hükümet, HDP'den anayasa için destek istiyor. Terör partisini meşrulaştırıyor. Türkiye seçime doğru giderken, zorluklarla karşı karşıya. Ülkemizin bu zorluklar karşısında eğilip bükülmeyecek, terör örgütü ve onun partisine karşı kararlı duracak, güvenlik güçlerimize cesaret verecek bir iktidara ihtiyacı var. Vatan Partisi görevlere hazır!

2424

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil: Ülkenin göbeğinde bombalar patlıyor. Saraydaki uçakta, gerçek tehditlerden başka her şeyle ilgilenen İçişleri Bakanı açılışta, saldırgan firarda, dişe dokunur hiçbir bilgi yok. Tek icraatları yayın ve internet yasağı, onun da müsebbibi dalga geçer gibi VPN’le taziye yayınlıyor!