Sivasspor-Galatasaray maçının ardından spor yorumcularından gelen yorumlar: "Burada 40 kişiyiz, Sivasspor'un golünün neden iptal edildiğini hiçbirimiz anlamadık"

29 Aralık 2022 20:36

112

Burada 40 kişiyiz, Sivasspor'un golünün neden iptal edildiğini hiçbirimiz anlamadık"

212

Galatasaray bugün (29 Aralık 2022) Sivasspor ile deplasmanda karşılaştı.

312

10 kişi mücadele eden Sivasspor'un bir golü VAR kontrolünün ardından iptal edilirken, bir penaltı beklentisi de VAR'a takıldı. 

412

Sosyal medyada maçın hakemi Erkan Özdamar tepki toplarken, spor yorumcuları ve hakemler, karşılaşmada verilen kararları yorumladı.

512

İşte karşılaşmanın ardından yapılan yorumlar:

612

Güntekin Onay: "Burada 40 kişiyiz, Sivasspor'un golünün neden iptal edildiğini hiçbirimiz anlamadık."

712

Feyyaz Uçar: "Sivasspor'un golünü neden iptal ettiğini anlayamadık. Anlayan varsa anlatsın."

812

İlker Yağcıoğlu: "VAR hakemi Özgüç Türkalp neden çağırdı, kimse anlamadı. 6 dakika izledi. Anlamadıysan, kararının arkasında duracaksın."

912

Rıdvan Dilmen: "Sivasspor'un iptal olan golünde ne olduğunu kimse anlamadı. Bence Erkan Özdamar bile bilmiyor ne olduğunu. VAR'ın başına gitti ve öyle bir karar verdi."

1012

Rıdvan Dilmen: "Vereceğiniz karar matematik değil bir şey değil arkadaş. Faul varsa çalacaksın, yoksa çalmayacaksın bu kadar basit. Spiker bile anlamadı ne olduğunu, 20 dakika sonra 'Ofsayt de geç' dediler herhalde ona da. "

1112

Bünyamin Gezer: "İzliyorum izliyorum, gol neden iptal edildi, bir şey diyemiyorum."

1212

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar: "Hakem Erkan Özdamar ve VAR ekibinin bu akşam verdikleri yeni yıl hediyelerini Noel Baba bile veremez!.."