Saldırıya uğrayan Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

Piiz grubunun Ankara konseri sonrası saldırıya uğrayan davulcu Mehmet Dudarık'ın sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı

18 Aralık 2022 18:15

16

SALDIRIYA UĞRAYAN MÜZİSYEN MEHMET DUDARIK'IN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

26

Emir Yaşar, M. Doğa Usta, Ahmet Çilingir, Muzaffer Doğan ve Mehmet Dudarık'tan oluşan grup, 14 Aralık Çarşamba akşamı konser vermek üzere Ankara'nın Çankaya ilçesine gitti. Konserin ardından telefonla konuşmak için dışarıya çıkan Dudarık, tanımadığı B.K.K. tarafından "ayağıma bastın" denerek darp edildi.

36

Saldırıyla ilgili Piiz grubundan duyuru metni yayınlandı: "Kamuoyuna Duyuru! "Davulcumuz Mehmet Dudarık, geçen çarşamba Ankara'daki konserimizden sonra, tanımadığı bir saldırgan tarafından “ayağa basma” bahanesiyle öldüresiye dövüldü. Mehmet, şu anda İbni Sina Hastanesi'nde yoğun bakımda!"

46

Emniyet Genel Müdürlüğü saldırganın yakalanıp cezaevine götürüldüğünün açıklamasının ardından grup sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Bu süreçte bize destek veren herkese çok teşekkür ederiz. Umuyoruz ki adalet yerini bulacaktır"

56

Müzisyenin sağlık durumuyla ilgili açıklamayı Twitter hesabında yapan grup: "Şükürler olsun ki Mehmet hayati tehlikeyi atlattı ancak Ankara İbn-i Sina Hastanesi'nde anestezili kapalı MR çekilemediği için atak önleyici ilaç vererek karayoluyla Eskişehir’e götürüyoruz. Tedavisine Eskişehir Şehir Hastanesi’nde yatılı olarak devam edilecek" dedi.

66

Bugün de Mehmet Dudarık'ın sağlık durumunun iyiye gittiğinin açıklamasını yapan grup, "Mehmet 'in bilinci açık şu an, gün geçtikçe daha iyiye gidiyor durumu. Bilgi edindikçe sizinle paylaşacağız. Bütün iyi dilekleriniz ve mesajlarınız için teşekkür ederiz" paylaşımında bulundu